RUM:s teckning
!

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen!

Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

Nyhetsrum


Tack till alla som kom!

31 mars, 2020 RUM carolinenasstrom

Om du följer oss på Instagram har du redan fått se några bilder och videofilmer årsmötet men såklart vill vi även publicera några här. Strax innan mötet bjöd nämligen Simon och Ernst samt Siw på lite musik. Återigen, tack till alla som kom!

Läs mer

Handlingar inför årsmötet

16 februari, 2020 RUM carolinenasstrom

Här är handlingarna inför årsmötet den 23/2 Klicka på länken för att få upp handlingarna på pdf Årsmöteshandlingar

Läs mer


Nomineringen till Framtidens Musikpris 2020 är nu öppen!

10 december, 2019 Okategoriserade Hanna Fred Ekman

  Är det din fantastiska musikpedagog som ska vinna 2020? Eller det grymma musiklägret som din dotter var på? Eller kanske dina klasskompisar som arrangerade konserten i höstas? BÄSTA UNGDOMSINITIATIV ENASTÅENDE PEDAGOGISK GÄRNING NYSKAPANDE INNOVATIVT PROJEKT MÖJLIGGÖRARE FÖR UNGAS KOMPONERANDE Nomineringen är öppen till 31 januari. HÄR kan du läsa mer om kategorierna och priset.

Läs mer

Musikhjälpen 2019

10 december, 2019 Okategoriserade Hanna Fred Ekman

  Att stötta Musikhjälpen i sitt viktiga tema ”sex är inget vapen” med fokus på sexuella övergrepp i krig, är en självklarhet för oss! Stöd kampen genom att skänka en slant till vår digitala bössa. Även det lilla kan göra stor skillnad! HÄR hittar du vår bössa!

Läs mer

Sommaren 2019

12 augusti, 2019 RUM, Sverige carolinenasstrom

Bild: Karin Broberg, Medlems- och utbildningssamordnare RUM Sommaren börjar lida mot sitt slut men varför inte se tillbaka på sommaren lite? Runt om i Sverige har det nämligen varit läger, kurser och konserter som ni RUM-medlemmar varit med på och det tycker vi är jättekul. Här kommer några exempel på läger, kurser och konserter som […]

Läs mer

Distriktsträff 2019

10 maj, 2019 Distriktsträff carolinenasstrom

  Mellan 4 och 5 maj var det distriktsträff på Drakudden utanför Stockholm. Där fick vi möjlighet att umgås med andra distriktsaktiva men också lära oss mer om verktyg vi kan använda oss av inom distriktsstyrelserna. Från Västerbotten medverkade Caroline, andra sekreterare.

Läs mer

Sångläger i fjällen

3 april, 2019 Läger/workshop carolinenasstrom

Åk till Hemavan på sångläger Få tid att utvecklas sångtekniskt som solist men även i grupp. Under veckan får du även öva på framförandet på scen, mikrofonteknik, instudering av låtar, stämsång och klang. Hela veckan kostar 2800 kr och då ingår mat, boende och undervisning. Hitta mer information och anmälan HÄR

Läs merNästa sida »
X